Rekordung trupp för KIF Eagles i årets inomhusturnering SIM. - KIF Eagles Baseboll & SBK - Baseboll & SBF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Rekordung trupp för KIF Eagles i årets inomhusturnering SIM.

2017-04-09 19:34
I årets inomhusturnering i Enköping ställde KIF Eagles upp med en rekordung trupp där tjejerna gjorde ett riktigt bra jobb och fick med sig massor med erfarenhet.
  • Uppdaterad: 2017-04-25 19:44

Det övergripande målet för årets turnering var att låta våra yngre och nya spelare få så mycket spelerfarenhet som möjligt och vi har verkligen sett hur tjejerna klivit fram och fyllt ut skorna på alla positioner på planen. 
Alla de målsättningar vi haft inför turneringen har blivit uppfyllda, och vi såg att även om tjejerna började riktigt skakigt i första matchen så blev spelet bättre och bättre för varje match, och var och en av tjejerna har tagit flera steg framåt sedan förra sommaren.


Anna Erlandsson gjorde ett riktigt bra jobb i pitchercirkeln! 

Vi förlorade alla våra matcher, men trots det tar vi med oss många saker att vara riktigt nöjda över från helgen! 
Anna Erlandsson som även haft en riktigt bra helg i slagboxen pitchade flera bra matcher, och hon fick ett utmärkt stöd av alla våra catchers, varav Agnes Björk som 14 år gammal catchade sina första matcher med seniorlaget (och gjorde det med bravur) är värd ett särskilt omnämnande. 
På shortstopp och tredje bas utgjorde Alice Espelund och Lisa Frid en grym duo som stoppar det mesta och lovar mycket för framtiden. Hilda Samuelsson fick under helgen kliva in på infield där hon gjorde ett strålande jobb på andra bas och Fanny Linberg kommer in och gör en felfri insats på right field. Rebecka Höglund fortsätter att briljera på outfield, och Malin Karlsson visar framfötterna och gör ett riktigt bra jobb på första bas. 
Laget stöttades även upp av några lite mer rutinerade spelare som gick in och stöttade upp där det behövdes - Åsa Stensrud, Caroline Kardeby, Camilla Edoff och Sanna Hermansson turades om att coacha och stötta laget och hoppade in och spelade där det behövdes. 
Tjejerna visade även prov på bra slagning med många fina hits, stulna baser och klart godkänd baslöpning. Som en liten bonus så blev Sanna Hermansson utnämnd till bäste slagman i turneringen med ett batting average på 0,571


Sanna Hermansson tar hem priset som bästa slagkvinna 

Ett extra tack till våra hjälpcoacher Sabina Samuelsson och Jenny Johansson och vår fantastiska hejarklack som gav hela laget en extra boost under hela lördagen - ni var grymma!

fäjsbok (kopia)

kick off

KarslundsIFlogotyp
Länk till vår huvudförening 

 

Våra samarbetspartners 2017

Postadress:
Örebro Eagles SBK - Baseboll och Softboll
Sanna Hermansson, Hackvad Botåsen
71691 Fjugesta

Kontakt:
Tel: 070-45 44 330, 070-42 83 494
E-post: This is a mailto link