Hoppa till sidans innehåll

I helgen åker tjejerna i KIF Eagles till Enköping!

2017-04-06 00:26
I helgen avgörs den årliga inomhusturneringen i fastpitch softball, "SIM" i Enköping, och från Örebro är det ett taggat gäng som åker.
  • Uppdaterad: 2017-04-06 00:29

Förra året tog laget bronsmedalj och Eagles Linnèa Sandahl blev dessutom utsedd till turneringens MVP. "Det kan bli ett tufft jobb att toppa förra årets resultat" tror Sanna Hermansson. "I år är motståndet minst lika hårt om inte hårdare, men vi har en lovande trupp med spelare som jag tror på", säger Sanna. "Tjejerna har jobbat hårt under vintern och nu är det dags att visa vad träningen gett för resultat. Fortfarande är pither-positionen (den som kastar in bollen motståndarlaget ska försöka slå på) vår största svaghet, det är en svår position att bemästra och även om vi har flera lovande tjejer som jobbar hårt har vi en bit kvar tills vi är på samma nivå som topplagen".

 

KIF Eagles trupp inför årets turnering är en riktigt spännande mixa av unga lovande tjejer som precis håller på att komma in i spelet och äldre mer rutinerade damer som bidrar med en välbehövlig rutin. Målet för helgen är så klart att ta medalj, men kanske främst att förbereda spelarna inför den stundande utomhussäsongen som drar igång i maj.

 

Skribent: Sanna Hermansson
Epost: This is a mailto link

fäjsbok (kopia)

kick off

KarslundsIFlogotyp
Länk till vår huvudförening 

 

Våra samarbetspartners 2018

Big Croft

Postadress:
Örebro Eagles SBK - Baseboll och Softboll
Sanna Hermansson, Hackvad Botåsen
71691 Fjugesta

Kontakt:
Tel: 070-45 44 330, 070-42 83 494
E-post: This is a mailto link