Fem örebrospelare uttagna till juniorlandslaget i softboll! - KIF Eagles Baseboll & SBK - Baseboll & SBF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Fem örebrospelare uttagna till juniorlandslaget i softboll!

2018-05-21 11:25
Inte mindre är fem spelare från Örebro Eagles Softbollklubb kommer att representera klubben i årets juniorlandslag.
  • Uppdaterad: 2018-05-22 20:33

”Det här var ett riktigt roligt besked att få” säger lagets tränare Sanna Hermansson. ”Det är så roligt att tjejernas hårda arbete ger resultat. De flesta av våra juniorer har tidigt fått kliva upp och spela i seniorlaget. Det som å ena sidan varit lite av en svaghet i Div1 med många unga och orutinerade spelare i seniorlaget har ju å andra sidan varit en styrka för vår juniorverksamhet där tjejerna snabbt fått mycket värdefull erfarenhet av att spela mot bra motstånd. Vi ser nu att tjejerna inför den här säsongen verkar ha tagit ett rejält kliv i sin utveckling, och det här tycker jag är ett roligt kvitto på den saken.”

Juniorlandslaget med en trupp bestående av 18 juniorspelare siktar närmast på att delta i ”Baltic Open”, en turnering i Skövde som går av stapeln den 16-17:e juni.

2018 är första året på länge som förbundet tar ut ett juniorlandslag då underlaget under många år varit tunt med få spelare, men med de senaste årens stora ökning på ungdomssidan var det nu dags att ta ut en trupp. 

De spelare som kommer att representera Örebro i juniorlandslaget under Baltic Open är Alice Espelund, Agnes Björk, Linnèa Sandahl, Zac Frid och Anna Erlandsson.

fäjsbok (kopia)

kick off

KarslundsIFlogotyp
Länk till vår huvudförening 

 

Våra samarbetspartners 2017

Postadress:
Örebro Eagles SBK - Baseboll och Softboll
Sanna Hermansson, Hackvad Botåsen
71691 Fjugesta

Kontakt:
Tel: 070-45 44 330, 070-42 83 494
E-post: This is a mailto link