Hoppa till sidans innehåll

Två spännande matcher i helgen!

26 JUL 2018 12:02
På söndag tar Örebro Eagles emot Sundsvall Mosquitoes på hemmaplan och vi ser fram emot två spännande matcher.
  • Skapad: 26 JUL 2018 12:02

De två lagen ligger i botten av tabellen och i senaste mötet tog lagen en seger var. I första matchen blev Eaglestjejerna lite tagna på sängen av Sundsvalls aggressiva baslöpning och det tillsammans med Sundsvalls mer stabila pitching banade väg för dras seger. I andra matchen då det är tillåtet att använda utländska pitchers gjorde Eagles Samantha Robles fantastiska pitching att Sundsvallstjejerna aldrig hade chans att komma in i matchen och Örebro tog den segern.

Förra helgen skrällde Sundsvall när de tog en seger mot serieledarna Enköping som fram tills den matchen gått obesegrade genom serien, och det återstår att se om Sundsvallstjejerna är trötta efter två matcher mot Skövde på lördag eller om de bara är ännu mer taggade när de kommer till Örebro.

Eagles spelare har tränat hårt under veckan för att förbereda sig inför helgens möte, och vi ser fram emot en riktig rysardag på softbollplanen!

Första matchen börjar klockan 11:00 och andra matchen 45 minuter efter att första matchen avslutas (gissningsvis runt 13:00). Välkomna ner till Åbyparken!


Länk till vår huvudförening 

 

Postadress:
Örebro Eagles SBK - Baseboll och Softboll
Sanna Hermansson, Hackvad Botåsen
71691 Fjugesta

Kontakt:
Tel: 0704544330, 0704283494
E-post: This is a mailto link